Dijous 23 de febrer presentem!

El pròxim dijous 23 de febrer, presentem el Pacte Local pel Referèndum a Badalona. Serà un acte que comptarà amb la participació de diverses entitats adherides el pacte amb la voluntat d’escenificar la diversitat i el consens a la ciutat al voltant de la democràcia i el dret de vot dels ciutadans. A més comptarem amb la presència de Joan Ignasi Elena, Joan Dalmasses i Maite Arqué, coordinadors del Pacte Nacional pel Referèndum.

Reclamem que els badalonins i badalonines es puguin expressar a les urnes, en un referèndum impulsat pel Parlament de Catalunya. Reclamem una solució política a una qüestió política. Defensem la democràcia!

Per tot això t’esperem el dijous 23 de febrer a les 19:30 h al Centre Cívic de La Salut. No hi faltis!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *