Roda de premsa de constitució del Pacte Local pel Referèndum a Badalona

Dimarts, 14 de febrer (10:30h), Maité Arqué, presidenta del Pacte Local pel Dret a Decidir a Badalona, Coordinadora Nacional del Pacte Nacional pel Referèndum i exalcaldessa de Badalona; Sigfrido Ramos, president de la FAVB, entitat adherida al pacte; i Lola M.Sala com a portaveu del Pacte Local pel Referèndum a Badalona presentaran la creació del Pacte Local pel Referèndum a Badalona.

El pacte de ciutat aglutinarà tot tipus d’organitzacions de la ciutat de l’àmbit social, un ampli ventall de representació política i tot tipus d’entitats veïnals, educatives, culturals i fins i tot esportives amb l’objectiu de defensar la democràcia i garantir el dret de vot dels ciutadans de Badalona.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *